MI AZ IATF?

A Nemzetközi Gépjármű Különbizottság (IATF – Daimler, FCA, Ford Motor Company, General Motors, PSA Peugeot Citroën, Renault, Volkswagen, BMW) által kifejlesztett szabvány egyetlen rendszerben foglalja össze számos késztermékgyártó (OEM), valamint az ő beszállítói/ellátási hálózatuk (Tier 1-2-3) esetén releváns minőségi követelményeket. A követelményrendszernek megfelelő működés segítségével folyamatosan javítható az adott vállalat rendszerének és folyamatainak minősége, és a szervezet az ügyfelek megelégedésére összpontosíthat.

Az ISO/TS 16949:2009 szerinti tanúsított szervezeteknek 2018. szeptember 14-ig át kell állniuk az új rendszerre, ha továbbra is autóiparban szeretnének tevékenykedni! Amennyiben az audit során bármely munkatárs nem tudja bizonyítani a követelményrendszer átfogó ismeretét, az audit eredménye valószínűleg sikertelen lesz, mely többletköltséget okozhat! Ennek megelőzésére készítettük el elektronikus tananyagunkat, mely segítségével az érintettek költséghatékony módon, a munkából való kiesés nélkül tudják teljesíteni e feltételeket.

Mi az az IATF?

MEGOLDÁSUNK – E-LEARNING TANANYAG

Tartalma

A képzés, az autóipari beszállítók alkalmazásában álló érintettek számára nyújt segítséget. Tartalmazza az IATF 16949 szabvány által támasztott, a beszállítók mindegyikére vonatkozó egységes követelményeket. A képzés elvégzése elősegíti a cégeket abban, hogy működésük során megfeleljenek az autóipari követelményeknek.

Kinek ajánljuk?

Autóipari beszállító cégek számára nyújt költséghatékony képzési megoldást, mely segítségével az alkalmazottak a napi munkából való kiesés nélkül megismerhetik és elsajátíthatják a szükséges ismereteket, illetve gyakorlati példákon keresztül megtapasztalhatják annak alkalmazhatóságát.

Tananyag típusa és tanulási idő

Interaktív és videós elemeket tartalmazó, 40 óra tanulási időt lefedő elméleti és gyakorlati tananyag.

IATF megoldásunk

VEDD FEL E-LEARNING CSAPATUNKKAL A

KAPCSOLATOT

AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEKEN

Kapcsolat

Ha szeretnél jelentkezni az IATF képzésünkre, vagy további kérdésed lenne, írj nekünk az alábbi űrlapon!