Szolgáltatásunk az e-learning stratégiaalkotástól és a célok megfogalmazásának támogatásától a tervezésen és fejlesztésen át egészen az elemzésig terjed. A jó tananyag nem csak az ismeretátadást tűzi ki célul, ezen felül megfelelő kontextusba helyezi az információkat, megteremti a motivációt és élménnyé alakítja a tanulást.

Ilyen volt, ilyen lett

Munkánk során strukturáljuk az információkat, célközönséghez igazítjuk a megszólítást, átdolgozzuk és egységesítjük az arculatot, beépítjük jó gyakorlatunknak megfelelően a tanulást segítő elemeket és kerek egésszé formáljuk a forrásanyagot – tesszük mindezt az igényesség ernyője alatt.

SKOLL JÓ GYAKORLAT – KULCSRAKÉSZ TANANYAG MINTA

Ha gyors és költséghatékony megoldást keresel, ne is menj tovább! Próbáld ki sztenderd tananyagunkat, mely ötvözi az évek során felhalmozott grafikai, technológiai és módszertani tapasztalatainkat, mely remek kiindulópontja lehet bármilyen téma kidolgozásának, legyen szó biztosítási termékek vagy banki szolgáltatások ismertetéséről, készségfejlesztésről, munka- és tűzvédelemről, vagy akár testnevelés órák korszerű edzéstervének bemutatásáról.

POLCRÓL LEEMELHETŐ TANANYAGOK

Még gyorsabb megoldásra lenne szükséged? Nyakadon a határidő egy olyan témával kapcsolatban, amiből kizárt, hogy ne létezzen valami dobozos, kulcsrakész megoldás? Valóban létezik!

Villámgyors, kompakt megoldási lehetőségként a teljes képzés platformját is biztosítani tudjuk – azaz egy olyan oktatási felületet is kapsz, ahonnan elindítható a tananyag, kiállítható a képzés elvégzését igazoló tanúsítvány és riportálható a teljesítés. Az alábbi témák tapasztalataink alapján univerzális ismereteket tartalmaznak – ezekhez kötődően valószínűleg neked is csak apróbb módosítási igényeid lesznek a már meglévő tananyagunkat érintően:

GDPR tananyag

GDPR alapismeretek

IATF tananyag

IATF szabvány alapismeretek

Munka- és tűzvédelem tananyag

Munka- és tűzvédelem

KÉSZSÉGFEJLESZTŐ TANANYAGOK

Szeretnél fejlődési lehetőséget biztosítani a kollégáid számára a különböző kompetencia jellegű területeken? Jó lenne a kommunikációs készséget, a vitakultúrát, az időbeosztási képességet, a projektmenedzsment skill-eket, a prezentációs technikákat, a csapatmunkát, vagy a vezetési és szervezetfejlesztési kompetenciákat erősíteni? Mi tudunk segíteni azonnal elérhető készségfejlesztő tananyagainkkal!

SZAKMAI BLOGJAINK

Ha érdekel, hogy milyen egy jó e-learning tananyag, hogyan néz ki nálunk egy folyamat, milyen típusú tananyagokból válogathatsz vagy, ha csak simán érdeklődsz az e-learning szakmai oldala iránt, akkor írj nekünk a KAPCSOLAT menüpontra kattintva, illetve nézz körül bejegyzéseink között!

storyline-3-vs-articulate-360

Articulate Storyline 3 vs Articulate 360 – Melyik e-learning tananyagszerkesztő kell nekem?

Elearning tananyagfejlesztői oktatásainkon, workshopjainkon sokszor teszik fel nekünk a kérdést, hogy mi a különbség az Articulate Storyline 3 és az Articulate 360 között? Melyik a jobb, melyiket érdemes választani?

gamifikacio-az-oktatasban

Gamifikáció az oktatásban: Jelentése, működése a gyakorlatban

Mi a gamifikáció jelentése, hogyan hat a digitalizáció és a játékipar fejlődése a világra, és miként alkalmazható a gamifikáció az oktatásban?

Oktatási módszertanok

Oktatási és pedagógiai módszerek – tanítás a gyakorlatban

Tanítóként, tanárként, egyetemi oktatóként vagy éppen egy céges tanfolyam előadójaként, trénereként számos oktatási módszer közül választhatunk. Ebben a posztban csak az általunk legfontosabbnak ítélt pedagógiai módszereket mutatjuk be, amelyek az oktatás során alkalmazhatóak. A hagyományos, tantermi tanítási módszerek mellett természetesen kitérünk ezek e-learning keretében alkalmazható alternatíváira is.

Távoktatási eszközök

Gyorsan rendelkezésre álló és könnyen használható online oktatási eszközök – Microsoft O365, PowerPoint és Teams

Szeretnénk segítséget nyújtani azoknak, akik még a rendkívüli helyzetekben is azért küzdenek, hogy a mindennapi oktatásuk színvonalát tartani tudják, annak ellenére, hogy nem tudnak személyesen találkozni diákjaikkal. Gyorsan elérhető és könnyen kezelhető a Microsoft termékcsalád két alkalmazása, melyeket ebben a bejegyzésben be is mutatunk.

Jó tananyag

Szeretnél olyan e-learning tananyagokat, amelyekkel valóban változást érhetsz el?

Összeszedtük Neked az elmúlt években gyűjtött tapasztalatainkat, amelyek érvényesek a kosárlabda edzéseket bemutató videóktól a pénzügyi ismereteket átadó interaktív tananyagokig minden területen. Mi ezen szempontok mentén dolgozunk.

Tananyagfejlesztés folyamata

Az e-learning tananyaghoz vezető út

Kíváncsi vagy rá, hogyan látunk hozzá egy tananyag fejlesztéséhez? Semmiképpen sem a fejlesztéssel kezdjük. A tervezés az e-learning szakmában is kulcsa a sikeres kivitelezésnek.

Interaktív tananyag

Az interaktivitás alap, amire építkezhetünk szöveges, videós és szimulációs építőelemekkel

Mi már leszoktunk arról, hogy tananyag típusokban gondolkozzunk - rögzítettük, hogy interaktív keretben dolgozunk és ezt töltjük fel multimédia elemekkel. Legyen szó videóprezentációról, kisfilmről, animációról, infografikáról, képernyővideóról, vagy szoftverszimulációról.

Tévhitek

3 általános tévhit az e-learning világában

Az e-learning-hez kötődően több tévhittel találkoztunk már, amelyek potenciálisan elhomályosítják az oktatás alapvető céljait. Ebben a bejegyzésben a 3 leggyakoribb magabiztos kijelentő/felkiáltó mondat végén cseréljük a felkiáltójelet kérdőjelre.

Szoftverszimuláció

Szoftverszimuláció

Most vezettetek be egy új rendszert, amit üzleti szempontból fontos lenne használni, de a kollégák küzdenek a kezelésével? Kritikus adatokat tartalmaz, amelyekkel tilos játszadozni? Nincs egy teszt felület, amin lehetne gyakorolni? Mutatjuk a megoldást!

GYIK

Ti kérdeztétek tőlünk

Régóta foglalkozunk e-learning-gel, ezért időnként hajlamosak vagyunk olyan információkat alapvetésnek gondolni, amelyek nem azok. Ebből kifolyólag összeállítottunk egy olyan kérdés listát, amelynek kérdéseivel többször találkoztunk már. Ha kérdésed támadna, keress minket bizalommal a Kapcsolat menüpontra kattintva, vagy nézz körül ebben a bejegyzésben!