E-learning rendszer

Partnereink munka- és tűzvédelmi képzéseit három, egymáshoz jól kapcsolódó, de egyenként is értelmezhető megoldással támogatjuk.

Az első réteget az e-learning rendszer jelenti, amely lehetőséget nyújt a felhasználók kezelésére, a köztük és a szervezet között zajló kommunikáció kialakítására és az e-learning képzések bemutatására. Akár tartalommegosztás, akár emelt szintű e-learning lehetőségek alkalmazásával (pl. vizsgázás, peer-review, fórum stb.).

Képzésszervezés

A második réteg a speciálisan a munka- és tűzvédelemi képzések nyújtásához kifejlesztett modulunk. Amely segítségével lehetőséget nyújtunk partnereik számára, hogy teljes körűen lefolytassa a képzést az alábbiak szerint:

  1. A felhasználók betöltését vagy önregisztrációját követően a tananyagok licencének megfelelően érik el tananyagot, amelyet saját tempóban, bárhonnan, bármikor kitöltve megtekinthetnek.
  2. A tananyag megtekintését követően vizsgát tehetnek a tanulók, amely sikeres teljesítése esetén léphetnek tovább.
  3. A sikeres vizsgát követően egyfelől a rendszer tanúsítványt állít elő, amely a partnerünk folyamatának függvényében vagy automatikusan elküldésre kerül az adminisztráció számára, vagy kinyomtatás és aláírást követően feltölthető a rendszerbe, és így juttatható el az adminisztráció számára.
  4. A rendszer – partnerünk egyedi folyamatának megfelelően – széleskörű riportolási lehetőséget biztosít, egyfelől tárolja, másfelől pedig igény szerint meghatározott időközönként akár automatikus is generál riportot, amelyet akár megadott cím(ek)re automatikusan továbbít is.

A fenti megoldásnak köszönhetően partnerünk teljesen automatizálhatja a teljes munka- és tűzvédelemi képzését, és teljes körű adminisztrációt végezhet a rendszeren keresztül.

E-learning tananyag

Vállalkozásunk kulcsrakész e-learning tananyagot is kínál partnerei számára. Mind a munkavédelem, mind a tűzvédelem területén tananyagunk tartalma biztosítja azokat az alapokat, amelyekre partnereinknek szüksége van. Jellemzően arculati és tartalmi testre szabást is végzünk ezekkel az anyagokkal összefüggésben, hogy 100%-ban megfeleljenek az adott partnerünk egyedi igényeinek. Kulcsrakész tananyagunk amellett, hogy tartalmazza a legfontosabb általános ismereteket, és rugalmasan testre szabható a teljesítési feltételek terültén, alapvetően játékos, modern arculattal készült, könnyen kezelhető és a legtöbb munkavállaló számára könnyen elsajátítható tartalmat jelent.

Munka és tűzvédelem
Munka és tűzvédelem

VEDD FEL E-LEARNING CSAPATUNKKAL A

KAPCSOLATOT

AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEKEN

Kapcsolat

Ha szeretnél jelentkezni a Munka- és tűzvédelmi képzésünkre, vagy további kérdésed lenne, írj nekünk az alábbi űrlapon!