Totara Arany Partnerként már betekintést nyertünk a kulisszák mögé egy ideje, és izgatottan vártunk… egészen mostanáig! Ugyanis eljött az idő, a Totara legújabb, 13-as verziójával élesbe állt a „TXP (Talent Experience Platform)„. Ezzel megnyílt az út a 21. századi igények kielégítésének – fókuszba került a tehetség és képesség alapú komplex képzésszervezés.

Képzésmenedzsment (LMS) rendszer a blended learning támogatására

A Totara Learn mára elengedhetetlen eszközzé vált azon szervezetek számára, amelyek fejleszteni kívánják tagjaik alkalmazkodóképességhez kötődő kompetenciáit ebben a folyamatosan változó világban. Köszönhetően az új mobil applikációjának, a Totara segítséget biztosít a hatékonyabb tanulási eredmények elérésében.

totara_learn
totara_engage

Tapasztalatra épülő tanulási platform (LXP)

A Totara Engage-en keresztül a szervezet tagjai számára gördülékeny tanulási folyamatot kreálhatunk, mely során a képzéseken résztvevők a saját kezükbe vehetik az irányítást, így a számukra megfelelő ismereteket a megfelelő ütemben sajátíthatják el, akkor amikor az adott ismeretre szükségük van. Ez az alapelv párosul a könnyed tanulási környezettel, hogy a csapatainkat megszokott munkakörülményei közül ne kelljen kirángatni a tanulás érdekében. A Totara Engage segít abban is, hogy a szervezetünk tagjai csapattá, majd közösséggé formálódjanak a tanuláshoz kötődő kollaborációk által. Az eredmény: rövidebb tanulási periódusok és jobb teljesítmény.

Produktivitás a modern munkahelyeken is

A Totara Perform segítségével növelhetjük szervezetünk tagjainak a hatékonyságát az irodán belül és azon kívül egyaránt. A Totara példátlan rugalmassága lehetőséget biztosít a teljesítmény menedzsment folyamatok szervezetre szabásához: ebben segítségünkre van a 360 fokos értékelés, a személyes coaching és a teljesítményértékelés. Röviden: a teljesítmény “kezelése” immanens részévé válik a tagok fejlődési és tanulási folyamatának.

totara_perform

A Totara TXP 3 legnagyobb előnye

1. Moduláris megközelítés

Elegendő csak azokat a modulokat kiválasztani, amelyekre szervezetünknek valóban szüksége van:

modularis
rugalmasEsTestreszabhato

2. Rugalmas és testreszabható

Mindhárom modul nyílt forráskódú – ebből fakadóan lehetőségünk van az igényeidhez igazítani a kinézettől egészen a funkcionalitásig minden szempontból. Ügyfele vagy már egy másik Totara Partnernek, de szeretnél többet kihozni a rendszerből? A Totara lehetőséget biztosít a partnerváltásra, gyakorlatilag azonnal. A váltás nem érinti a már kialakított rendszert.

3. Felhasználóbarát

A Totara moduljai bármilyen eszközön használhatók, felületük rendkívül intuitív az oktatói és fejlesztői központok munkatársai számára, akik kezelik a rendszereket, és a végfelhasználók számára, akik fejlesztik magukat.

felhaszlanobarat

Kedvenc híreink a Totara 13-hoz kötődően

Az új mobil applikáció

Egyre ígéretesebb eredményeket mutat a mikrolearning és az út közben történő tanulás koncepciója. Erre reagálva került megalkotásra a teljes mértékben reszponzív mobil applikáció, melynek hozzáadott értékét nem érdemes alábecsülni. Android és iOS felhasználók számára az applikáción keresztül folyamatosan elérhetők a kurzusok, hogy tudják magukat fejleszteni.

Microsoft Teams integráció

Bár a Totara Engage újfajta tapasztalati úton történő tanulás megközelítése önmagában is figyelemreméltó eszköz, a Microsoft Teams-szel való összekapcsolhatósága kapcsán kiemelkedően képes támogatni a tanulási kultúra megképződését, a mindennapi munkavégzés akadályozása nélkül.

Hatékonyság növekedés

Meglátásunk szerint hiánypótló a Totara platform új megközelítése, mely a produktivitást emeli a fókuszba. Nagyon hasznos kiegészítő eszköz tudni lenni, mely biztosítja, hogy a szervezetünk tagjai hatékonyan alakítsák át új képességeiket teljesítménnyé.

A Totara és a SKOLL kapcsolata

Büszkén mondhatjuk el magunkról, hogy Totara Arany partnerek vagyunk. Számos szervezetnél fedjük le a felnőtt továbbképzés teljes értékláncát, a képzési igények megfogalmazásának támogatásától a képzésszervezési megoldások biztosításán át egészen az e-learning tananyagok fejlesztéséig.

VEDD FEL E-LEARNING CSAPATUNKKAL A

KAPCSOLATOT

AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEKEN

Kapcsolat

Keress minket, és beszéljük át a TOTARA bevezetés részleteit!