Keretrendszer

E-learning és képzésmenedzsment a nagyvállalatoknál – Totara

Posted

Totara
Sharing is sexy!

A szervezeted életének mindennapos részét képezik a különböző képzések? Szeretnéd automatizálni a képzésszervezési feladatokat? Korlátozottak az erőforrásaid? Figyelmedbe ajánljuk a Totarát!

Ajánljuk akkor is a figyelmedbe, ha már évek óta használsz valamilyen oktatási keretrendszert – különösképpen akkor, ha úgy érzed vannak még olyan igényeid, amelyeket azzal nem tudsz megvalósítani. A Totara magyarországi forgalmazójaként elsőkézből tudunk segíteni feltárni, hogy ezekre az igényekre tud-e a Totara megoldásokat nyújtani.

Mi tud a Totara?

A Totara a Moodle egy olyan továbbfejlesztett verziója, amely kifejezetten nagy képzésszámú szervezetek munkájának egyszerűsítését tűzte ki magának célul. A Totara központi gondolata, hogy a képzésekhez kapcsolódnak olyan elválaszthatatlan HR és vezetői igények, amelyeket egy rendszerben szükséges kielégíteni – így egy új dimenzió került kialakításra az e-learning alapfunkcióira támaszkodva, megtartva az eredeti működést és logikai felépítést.

E-LEARNING MODUL

A Moodle által biztosított funkciók teljes egészében megtalálhatók a Totara-ban, sőt a működési logikát, és az oldal felépítését is örökölte a Totara.

HIERARCHIKUS KAPCSOLATOK RÖGZÍTÉSE

A képzések nyomon követéséhez kapcsolódóan a vezetők monitorozni tudják saját csapatuk előrehaladását és teljesítményét. Ezen felül bizonyos jóváhagyást igénylő folyamatok kialakítása is megvalósítható a hierarchia leképezésének köszönhetően.

ÉVENTE ISMÉTLŐDŐ KURZUSOK SZERVEZÉSE

Egyetlen kurzus kezelésével megújító képzések kialakítása, pl. évente ismétlődő munka- és tűzvédelmi oktatások teljes automatizálásával.

EGYEDI ÉS ÜTEMEZETT RIPORTOK LÉTREHOZÁSA

Több tucat előre definiált riport rendelkezésre állása, illetve ezek át-, valamint teljesen új riportok kialakításának lehetősége (informatikai tudás szüksége nélkül). Rendszeres (pl. heti) szűrőfeltételek szerint képződött riportok ütemezése.

ELÉGEDETTSÉG MÉRÉSE

Beépített kérdőív funkció közvetlenül a képzésekhez csatolva, vagy azokon túlmenően teljes szervezetet érintő felmérések támogatására.

SZERVEZETI STRUKTÚRA FELÉPÍTÉSE

Munkakörök és szervezeti egységek felhasználókhoz rendelése, a struktúra specifikus képzésekbe (pl. új belépők oktatásának szervezése) történő beiratkoztatás automatizálása valósítható meg.

KÉPZÉSI PROGRAMOK SZERVEZÉSE

Egymással logikai kapcsolatban álló kurzusok láncolatának leképezése, valós idejű, folyamatos előrehaladást biztosítva a tanulók számára.

TANTERMI OKTATÁSOK SZERVEZÉSE

Eseményszintű eszköz és helyszín kezelés, ütközés vizsgálat, jelentkeztetési (és várólistás) rendszer, jelenléti ív kezelés.

TELJESKÖRŰ GDPR MEGFELELŐSÉG BIZTOSÍTÁSA

Informatikai oldalról támogatva az adatkezlési tájékoztató, és az adatkérelmek kezelését, melyet már csak a jogi szabályozásokkal kell feltölteni.

DINAMIKUS CSOPORT-KEZELÉS

Különböző szempontok mentén csoportosított felhasználók képzéseinek egyidejű szervezése.

RENDSZERINTEGRÁCIÓS MODULOK

Külső adatbázissal való összekötés révén a tanulók ugyanazokkal az autentikációs adatokkal tudnak belépni, amivel más rendszerekhez hozzáférnek. Képzésszervezői/HR oldalról megközelítve biztosítható, hogy a rendszer naprakész munkavállalói adatokat tartalmazzon.

Jó gyakorlatért például az alábbi oldalt ajánljuk. Kérdésed maradt? Küldd el nekünk itt!

  Tetszett a cikk? Szeretnél a témában ingyenesen tovább tanulni?

  Akkor iratkozz fel, és küldünk egy e-mailt, ha díjmentes, online kurzust indítunk!

  0% spam, 100% online oktatás.

  A feliratkozással elfogadod az adatkezelési tájékoztatót.

  SKOLL

  A SKOLL az egyik legnagyobb, kifejezetten online oktatással, e-learning rendszerekkel, digitális tananyagokkal foglalkozó hazai vállalkozás. Csapatunkat pedagógusok, forgatókönyvírók, grafikusok, videós stáb, programozók és tananyagfejlesztők egyaránt erősítik. Több mint 10 éves tapasztalattal teljesen lefedjük az e-learning komplex értékláncát.

  SKOLL Learning Technologies Kft.

  Sharing is sexy!